Musik

Musikken har altid været en del af mit liv!

Da jeg var 13 år, fik jeg min første guitar – en akustisk en af slagsen og når man havde fået sådan en så skulle man jo også lære at spille på den. Jeg begyndte derfor at gå til spil en gang om ugen hos Harry Søgaard, som boede på Rødegårdsvej. Her lærte jeg lidt om noderne og akkorderne og blev efterhånden ret god til at spille enkle melodier.

Til min konfirmation fik jeg min første elektriske guitar, som var en Höfner – 6 strenget, og de penge jeg fik i konfirmationsgave (ca. kr. 500 så vidt jeg husker) blev blandt andet brugt til at købe en brugt 20 watts Dynacord forstærker og så var jeg klar til at spille!

Jeg fandt hurtigt sammen med andre og vi begyndte at spille sammen, men det blev ikke rigtig til noget før jeg fandt sammen med Jan og Lars. Jan havde skrevet en del sange som vi begyndte at øve på og lavede demotapes – ja det hed det dengang.
Vi havde store planer med musikken, men så skete det jo, at vi blev spredt for vide vinde da vi skulle til at uddanne os. Jan blev læge og Lars blev mekaniker og jeg kom til at arbejde med lidt af hvert.

Jeg blev gift og musikken blev lagt på hylden, men jeg havde stadig min guitar som jeg spillede på ind i mellem.

Årene gik og pludselig fandt vi sammen igen og Jan havde sine sange med og Lars og jeg havde investeret i noget optageudstyr og så begyndte vi igen at indspille nogle af de melodier Jan havde lavet og som jeg giver et eksempel på her.

Optagelsen er fra juli 2014 – og herunder kan du høre den demo vi lavede af samme nummer i 1970.

Her er så en redigeret lydudgave af samme nummer fra 27.oktober 2020.

Herunder finder du så en udgave, som er indspillet i 1970.

Vi har planer om at indspille flere af Jans numre!